Revontulet ja taianomainen yötaivas

Varaa nyt

Revontulet ja taianomainen yötaivas

Revontulien etsijälle Kilpisjärvi on ehdoton ykköskohde.

Tilastollisesti Kilpisjärvellä on kirkas taivas ja revontulia useammin kuin missään muualla Suomessa. Lyhyen moottorikelkkamatkan jälkeen pääsemme ihailemaan yötaivasta rikkumattomassa luonnonrauhassa. Suosittelemme osallistumista moottorikelkkaillen.

Matka 15 km, kesto 3 h. Hintaan sisältyy opastus, kelkkailuvarustus, oppaan ottamat kuvat, lämmin mehu, leivonnainen.

Retki-info

Moottorikelkkaillen tai moottorikelkan rekikyydillä Iltaretki moottorikelkalla, mahdollisuus nähdä revontulet, nuotio Aktiviteettitaso 1/3 Oppaan ottamat valokuvat 3 h: 20.00–23.00 Tarjolla 1.12.–31.3.

Hinnat

Rekikuljetus: 100 € / henkilö
1 henkilöä / kelkka: 170 € / henkilö
2 henkilöä / kelkka: 125 € / henkilö

Hintoihin sisältyy:

  • opastus
  • varustesetti
    • villasukat, lämpösaappaat, haalarit, kintaat, kypärämyssy, kypärä.
  • linkki oppaan ottamiin kuviin
  • lämmin mehu, leivonnainen
  • arvonlisävero
  • vakuutus

 

Retki alkaa Kilpissafarien toimipisteeltä. Saavu paikalle 15–5 minuuttia ennen retken alkua. Varauksen yhteydessä tarjolla on valinnainen kuljetuspalvelu majoituksesta viiden kilometrin säteellä Kilpissafareilta. Valinnaisen kuljetuspalvelun lisähinta on 5€/hlö sisältäen meno-paluun.

Retkellä on säävaraus. Katso kaikki sopimusehtomme.

Retki vaatii toteutuakseen vähintään 2 henkilöä kelkalla tai 4 henkilöä reessä. Mikäli asiakkaita on vähemmän, Kilpissafarit ottaa yhteyttä asiakkaisiin viimeistään varausta edeltävänä päivänä ja tarjoaa joko retken peruuttamista täydellä hyvityksellä tai mahdollisuutta privaattiretkeen lisähinnasta. Asiakkaat voivat tiedustella varauksen tilaa sähköpostilla osoitteesta: info@kilpissafarit.fi

Varaa retki

Searching Availability...