Kilpissafarit

Kilpissafarit – elämyksiä tuntureilla jo vuodesta 1995

Kilpissafarit on rajavartija Hannu Rauhalan Kilpisjärvellä vuonna 1995 perustama ohjelmapalveluyritys. Perheyrityksen monipuolisille palveluille on alusta asti ollut kasvava kysyntä, ja vuosien myötä yrityksestä on kehittynyt alueen monipuolisin toimija. Kilpissafarien toiminnasta vastaa nykyään Hannun poika Jussi Rauhala. Kilpissafarit on kokenut, luotettava ja asiantunteva ohjelmapalvelutalo ja varustevuokraaja. 

Oppaina toimii joukko ammattitaitoisia, alueen ja sen olosuhteet erittäin hyvin tuntevia työntekijöitä. Olemme ylpeitä saadessamme näyttää Kilpisjärven upeita maisemia yhä uusille ja uusille kävijöille. Järjestämme opastettuja retkiä ja kuljetuksia sekä Käsivarren, että Ruotsin ja Norjan tuntureilla ympäri vuoden. Kilpissafarien mukana vierailet turvallisesti ja helposti parhaissa retkeilykohteissa. Varaa parhaat retket ammattitaitoisten oppaiden seurassa tai vuokraa välineet ikimuistoiselle omatoimiretkelle.

Vuokraamon laajasta valikoimasta löytyy moottorikelkkoja, sähköpyöriä, lumikenkiä ja muita kulkuvälineitä. Kilpissafarien toimipaikka ja vuokraamo sijaitsee Safaritalossa Kilpisjärvellä osoitteessa Tsahkalluoktantie 14, 99490 Kilpisjärvi. Ajanmukaiset tilamme soveltuvat myös liikuntarajoitteisille. Safaritalon vuokraamosta löytyy sopivat retkivarusteet ja -välineet kaikenikäisille ja -kokoisille.

Kestäviä ja vastuullisia matkapalveluita

Kilpissafareille on tärkeää vastuullinen liiketoiminta, luotettava palvelu ja turvalliset retkijärjestelyt. Tarjoamme matkailijoille ikimuistoisia elämyksiä ja kestävää matkailua Kilpisjärven tuntureilla ja kolmen valtakunnan alueella. 

Kilpissafarit panostaa vastuulliseen energiankäyttöön kaikessa toiminnassaan. Moottorikelkkasafareilla liikumme markkinoiden vähäpäästöisimmillä nelitahtikelkoilla. Moottorikelkkojen tehoja ja päästöjä on rajoitettu Green Keyn eco-ohjelmalla. Metsähallituksen kanssa olemme allekirjoittaneet kestävän luontomatkailun periaatteita koskevan sopimuksen. Kaiken mitä viemme luontoon, tuomme palatessamme takaisin. Tunturi on toinen kotimme. Vaalimme herkkää tunturiluontoa ja kunnioitamme sen voimaa.

Työnantajana Kilpissafarit noudattaa Suomen lakeja ja määräyksiä. Huolehdimme työntekijöistämme ja maksamme heille lakisääteistä palkkaa. Kohtelemme henkilöstöä tasapuolisesti kunnioittaen heidän yksilöllisiä taitojaan ja tarpeitaan. Henkilöstö on tärkein resurssimme, koska tuotteemme perustuvat vahvasti hyvään asiakaspalveluun.

Lapin perinteinen elämäntapa Kilpisjärven kyläyhteisössä on meille tärkeä voimavara. Suosimme paikallisia palveluntarjoajia ja työllistämme paikallista väestöä.

Toiminnallemme on myönnetty Sustainable Travel Finland ja Good Travel Seal -sertifikaatit.