Kolmen valtakunnan rajapyykki

Varaa nyt

Kolmen valtakunnan rajapyykki

Tätä helpommaksi Skandinavian kiertomatka ei voi tulla! Vain muutama askel ja olet vieraillut Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.

Ei ihme, että tämä on suosituin retkemme. Tuntureiden ympäröimä keltainen rajapyykki sijaitsee Koltavuomassa tiettömän taipaleen takana. Kolmen valtakunnan kohtaamispaikkaa sanotaan maailman rauhallisimmaksi rajaksi. Reitti on helppo ajettava, joten se soveltuu erinomaisesti myös ensi kertaa kelkkailevalle.

Matka 30 km, kesto 3 h. Hintaan sisältyy opastus, kelkkailuvarustus, oppaan ottamat kuvat, lämmin mehu, leivonnainen. 

Retki-info

Moottorikelkkaillen tai moottorikelkan rekikyydillä Vieraile kolmessa maassa, suosituin retkemme Aktiviteettitaso 1/3 Oppaan ottamat valokuvat 3 h: 11.00–14.00 1.12.–30.4.

Hinnat

Rekikuljetus: 77 € / henkilö
1 henkilöä / kelkka: 187 € / henkilö
2 henkilöä / kelkka: 132 € / henkilö

Hintoihin sisältyy:

  • opastus
  • kelkkailuvarustus
    • villasukat, lämpösaappaat, haalarit, kintaat, kypärämyssy ja kypärä.
  • oppaan ottamat kuvat
  • lämmin mehu, leivonnainen
  • arvonlisävero
  • vakuutus

Retki alkaa Kilpissafarien toimipisteeltä. Saavu paikalle 15–0 minuuttia ennen retken alkua. Tarjolla on valinnainen kuljetuspalvelu majoituksesta viiden kilometrin säteellä Kilpissafareilta. 5€/hlö meno-paluu varauksen yhteydessä.

Retkellä on säävaraus. Katso kaikki sopimusehtomme.

Retki vaatii vähintään neljän asiakkaan varauksen. Mikäli asiakkaita on vähemmän, Kilpissafarit ottaa yhteyttä asiakkaisiin viimeistään varausta edeltävänä päivänä ja tarjoaa joko retken peruuttamista täydellä hyvityksellä tai mahdollisuutta privaattiretkeen lisähinnasta. Asiakkaat voivat tiedustella varauksen tilaa sähköpostilla osoitteesta: info@kilpissafarit.fi

Varaa retki

Searching Availability...